Arròs Rossejat (o de Sant Blai)

Hui vos porte un arròs ben senzillet de fer. Típic de Torrent anomenat com Arròs de Rossejat o Arròs de Sant Blai. Com a curiositat comentar que esta segon nomenclatura del plat és degut a que un local del Vedat té registrat el nom de Rossejat i els demés restaurants no poden comercialitzar-lo, és per això que rep el nom d’arròs de Sant Blai.

Com voreu és molt senzill de fer, ja que és un arròs al forn fet en les restes del putxero. Clar… senzill si saps fer putxero, sino caldrà que algú ens el faça jejeje.

Ingredients:

  • Arròs
  • Caldo de Putxero
  • Carn i verdures del putxero
  • Botifarra
20180304_203857
Arròs Rossejat preparat per a introduir al forn.

Mentres ho preparem anem calfant el forn a 180º C, i en una cassola de fang afegim l’arròs i la verdura i carn que ens ha sobrat del putxero (hi ha preparats a la secció de carns i verdures dels supermercats), també afegim els sigrons. Com m’agrada el gustet que deixa jo li pose una botifarra (açò és opcional), inclús també se li podria posar una cabeça d’alls.

Acte seguit cubrim la cassola en el caldo del putxero, afegim safrà i cap al forn uns 40 minuts. I ja tindrem un arrosset riquísim preparat per a menjar. Fàcil i ràpid de fer i el més important de tot… Està boníssim!!

Deja un comentario