Massa de coca (pizza)

Bon dia, ja feia molt de temps que no publicava ninguna recepta. Però en este temps de confinament m’ha donat temps a apendre algunes noves i vaig a anar compartint-les en tots, que sempre va bé.

Hui vos deixe una recepta d’allò més senzilleta, però com tot, té el seu procés.

Es tracta de la recepta que faig jo per a la coca (pizza).

Massa:
– 150 ml aigua templada
– 10 gr de rent
– 1 cullerada sopera d’oli
– 300 gr de farina
– Un grapat de sal
Juntar tots els ingredients, amassar bé i quan tinga una consistència homogènia deixar reposar en un bol tapat amb paper film 2-3 hores (no cal tindre presa).
Una volta passat el temps de fermentació, amassem un poc més y estirem la pasta sobre la llanda.
Ací ix una coca ben maja per a 3 comensals.
Després ingredients al gust del consumidor (tomata, formatge, pernil dolç, ceba, xampinyons…) I al forn 20 minutets.
Bon profit!

Deja un comentario